PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 16. april 2006

22:00 - Hripav glas
WHEN MY AUTHORITIES FALL (Litva) + AKEDEIA (Vrhnika/Postojna)

Zasedba When My Authorities Fall igra novodoben melodičen hardkor po vzoru švedskih Children of Fall in, kot so zapisali sami, nima zgodovine. Bend odlikujejo besedila o osebnih bojih v svetu govorečih podob in neposredna kritika družbe spektakla, državnega nasilja in potrošništva. Šesterica igra od leta 2002, odtlej pa so bili na turneji po Rusiji in konec leta 2003 pri ruski založbi Szarapow Sound System izdali prve komade. V letu 2005 so se odpravili na obisk v Belorusijo in Poljsko ter izdali split album z moskovskim bendom Argument 5.45. Pripravljajo novo malo ploščo, ki jo bodo na Gromkem koncertu predstavljajo v okviru njihove prve večje turneje.
Poleg litvancev pa se bo na odru pojavil še mlad notranjski bend Akedeia, ki po kratki turneji s švedi Smackdown nadaljuje z nabiranjem koncertne kilometrine tudi v klubu Gromka. Tvorijo ga člani povečini razpadlih bendov Endless pain, Kill the routine, Bogdan. in Elodea, pričakujete pa lahko zvrhano dozo hitrega, kratkega in težkega hardcora.


kontakt: tea.hvala@radiostudent.si
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz