PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 6. januar 2007

22:00 - Koncert
PENITENZIAGITE & RAPID FIRE & GONOBA (vsi slo)

PENITENZIAGITE (Death Metal / Black Metal)
RAPID FIRE (Thrash / Black Metal / Death Metal)
GONOBA (Thrash / Death Metal / Metal

PENITENZIAGITE sta leta 2003 začela ustvarjati basist in kitarist in po raznih kadrovskih spremembah se bend konec leta 2005 le ustali v stalni zasedbi in začne s koncertiranjem po Sloveniji. Kmalu skupina opusti star način igranja in se posveti bolj popularni zvrsti black death metalu.


RAPID FIRE je nastal 5. Avgusta 2006, s prihodom Janeza Grošla; aka "elvak", v prejšnjo zasedbo, ki sta jo sestavljala Nejc Zupan in Jure Tomše. Bilo je dokaj "pokozlano" in "skrokano" jutro, ko so imeli prvo vajo kot band Rapid Fire z Aljažom Ledinekom na vokalu. Vaja je bila zelo slaba, dokler ni Jure šel bruhat korenje. Potem pa so le našli neko skupno frekvenco na kateri so se ujeli. Takrat zasedba še ni imela basista, nato pa je 1. Novembra v band prišel Daniel Kosi. Zasedba je bila popolna in sedaj trdo vadijo, pijejo, bruhajo korenje in čakajo ter se veselijo koncertov, ki prihajajo!

GONOBA: Vse se je zacelo jeseni 2004 v domzalskem mladinskem centru (MKC Akumulator), ko so se spoznali bobnar in oba kitarista.. Na zacetku so preigravali komade legend metala, kot so Iron Maiden, Metallica, Judas priest, Kmalu za tem so dobili se pevca (Ziga Panjan) in bass kitarista (Marko Hrzenjak). In tako so bili pet clanska zasedba in nastala je Gonoba (zastarel slovenski izraz za pogubo ali unicenje). Leta 2005 so formirali novo zasedbo, nato pa določili Thrash/Death smernice glasbe in začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Kmalu za tem pa se je se pridruzil pevec Hopsy (Matic Babic) in tako je Gonoba dobila nov pomen v začetku leta 2006. Sedaj so v popolni zasedbi in pripravljeni na koncertne odre, da dodajo prispevek k celotni slovenski in morda v prihodnsoti celo na tuji metal sceni.

[L]http://www.myspace.com/gonoba[EL]« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz