PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 3. marec 2007

22:00 - Koncert
NABERIOUS lj + THE RITE OF RETALIATION zg

NABERIUS black death metal

THE RITE OF RETALIATION - death metal

Naberious so začeli kot heavy metal bend aprila 2004. ?ez leto dni in po številnih menjavah članov benda so se preoblikovali v black metal bend. V letu 2006 so začeli nastopati na odru in 1. oktobra izdali svoj prvi demo z naslovom 'Legacy of winter'.


V začetku leta 2001 seje skupina članov različnih hrvaških metal bendov združila v "RETALIATION". Na začetku je bil bend zamišljen kot stranski projekt, kjer bi preigravali cover komade, kmalu pa so začeli igrati avtorsko glasbo. Njihov nevrotičen, zvečinoma zelo hiter Death Metal se je hitro prijel med publiko in njihov agresiven nastop jim je omogočil številne nastope na Hrvaškem in v Sloveniji. Leta 2002 je bend posnel prvi demo znaslovom "Inhaling the Rage". V zadnjih dveh letih so se v "RETALIATION" zamenjali nekateri člani, spremenili pa so tudi ime v "THE RITE OF RETALIATION". Trenutno bend končuje snemanje drugega albuma "Blind... Hatred... Visualised".


V sodelovanju s AKD Izbruh, Kranj
[L]http://www.akd-izbruh.org/[EL]« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz