PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 9. junij 2007

22:00 - Koncert
RES_ET (Italija)

Carlo A. Fontana: Laptop, Keyboards, Real Time
Recordings and Processings, Contact
Mic, Programming, Sampling

Enrico Giletti: Bass, Roland MC505, Programming,
Sampling

Andrea Gulli: Roland MC 505, Laptop, Tape Recorder,
Contact Mic, Programming, Sampling

Paolo Pascolo: Flute, Alto Saxophone, AM/FM Radio,
Laptop

****
[b]Res_et[eb] je eksperimentalni elektronski bend, ki združuje eksperimentalne elektronske zvoke (digitalne in analogne) s funkovskim basom ter jazz/improviziranimi zvoki saksofona in flavte.
Res_et so do sedaj predstavili v Italiji, Nemčiji, in na Hrvaškem, v Sloveniji pa smo imeli priložnost slišati nekatere od članov lani v Klubu Gromka v okviru skupnega nastopa benda Davil?Man in Alzheimer Trio.
Enrico Giletti plays igra v različnih punk-funk-rock bendih, Carlo Alberto Fontana je študiral glasbeno informatiko na Univerzi v Trstu, Paolo Pascolo igra v številnih improviziranih glasbenih projektih kot npr. The Homesweepers trio z Giorgio Pacorig in Giovanni Maier in v Devil?Man z Giorgio Pacorig, Francesco Candura in Andrea Gulli. Leta 2007 se je Pascolo pridružil jazz-improviziranem Phophonix Orchestra in skupaj z Gulli, šel na turnejo z David Vanzan in Virginia Genta v Jooklo Neokarma Sextet po Italiji in Franciji ter skupaj z freak-noise kitaristom Kawabata Makoto iz Acid Mothers Temple posnel plošček za Qbico vinyl records. V letih 2006 in 2007 so skupaj z drugimi italjanskimi jazz/impro glasbeniki igrali s slavnim čelistom Tristan Honsinger iz ICP orchestra na seminarju, ki ga je organiziral Dobialab.
V letu 2006 so Res_et začeli uspešno sodelovati z Massimo Mocchiut aka Lyno-leum, Vjem, ki je nastopal v številnih klubih in na festivalih kot je Urban Art Forms na Dunaju.
Leta 2007 so Res_et so sodelovali z Mattatoio scenico pri gledališki predstavi, ki je bila izbrana za Premio Scenario 2007 final.


[L]http://www.myspace.com/vjlynoleum[EL] (Lyno-leum vj)
[L]http://www.mattatoioscenico.com[EL] (Cultural aasociation and theatral group)
[L]http://www.granular.altervista.org[EL] (devil?Man)
[L]http://www.troglosound.tk[EL] (Jooklo Neokarma Sextet)« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz