PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 28. maj 2008

21:00 - R.A.F.A.L.
HARDCORE AGAINST WAR festival IV

HARDCORE AGAINST WAR festival IV

Nastopajo:

[b]JESUS CRA–ST[eb] (Nl)
Jesus Crust so začeli igrati pred približno 12 leti. Bend sestavljata 2 člana, ki s kitaro, bobni in vokalom ustvarjata surov grind/powerviolence. To je bend z nepredvidljivim karakterjem - celo turnejo odigra pod drugim imenom, koncert lahko traja samo 10 minut in glasbeno se včasih spreminja iz meseca v mesec. Od začetnega pljuvanja v tekstih po underground sceni, sedaj JC bčinstva ne poskuša več impresionirati z verbalimi žalitvami temveč z zvočnim nasiljem... pomislite na Yacopsae, Ulcerrhoea, Y, Napalm Death, Extreme Noise Terror, Disrupt, Cyness, Phobia, Magrudergrind.
[L]http://www.myspace.com/jesuscrostmusic[EL]

[b]F.U.B.A.R.[eb] (Nl)
V malo manj kot desetletju obstoja se bodo grinderji F.U.B.A.R. ustavili tudi v Sloveniji, turajo skupaj z JC. Njihovi trešerski grind komadi so dobili navdih v bendih kot so My minds Mine, Disrupt, Nasum, Regurgitate, Betercore, Seein Red, Mule Skinner, zato tudi njihova glasba zveni kot ta mešanica.
FUBAR : Fucked Up Beyond All Recognition!
[L]http://www.myspace.com/fubar[EL]

[b]MA–RDARE[eb] (Spa)
Španci Mordare so klasični predstavniki modernega švedskega/skandinavskega grobega hitrega d-beat crusta zmešanega s strastjo in jezo španskih bendov kot je Cop on Fire. D-beat inferno!
[L]http://www.myspace.com/mordarepunk[EL]

[b]I HOPE YOU SUFFER (ex Destrukcija stvarnosti)[eb] (Hr)
Bend, ki je v Gromki zažigal na prejšnjem festivalu iz te serije, se je pred kratkim nadeli ime I Hope You Suffer, s katerim želijo poudariti svoje rastoče nihilistično neodobravanje večine človeške rase in čedalje bolj krutega in grdega sveta. Glasbeno bi jih lahko vmešali nekam med oldschool in moderni hc z vplivi crusta in melodike.
[L]http://www.myspace.com/dscore[EL]


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz