PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 19. marec 2008

22:00 - Positive reality sound
Positive reality sound

one of the best balkan beat dj's in this momment!

DJ TAGADA (balkan beats paris)
(ska moldave, de Gypqy punk, d'A©lA©ctro tzigane, deTango Yiddish, de
Hip hop et Ragga balakanique, Balcan Fanfares)

+DIDIPOKA (world ethno beat)
HARIS PILTON (positive reality sound)


vstopnina: 3 eur do polnoi 4 eur po polnoči

V Gromko prihaja pionir cigansko obarvanih klubskih večerov v Parizu Ignace Corso aka DJ Tagada. Obiskovalce čaka večer balkanskih trub, gipsy punka, kletzmer hip hopa, ciganskega elektra, ruskih in drugih ritmov.
Za mešalno mizo se mu bo pridružil Haris Pilton s svojimi drum'n'brass remixi. Za glasbeni uvod pa bo poskrbela DJane Didipoka.
DJ tagada je začel s svojimi 'Nuits Tziganes' leta 2004. Istega leta ga je k sodelovanju povabil sloviti pariški klub Le Cabaret Sauvage. Nastopil je ob boku skupinam kot so Taraf de Haidouks, La Fanfare Ciocarlia, Earth Wheel Sky Band, Goran Bregovi?, Thierry Titi Robin, Radio Tarifa in Mahala Rai Banda.
Leta 2006 se je povezal s pinorjem klubskih balkanbeat večerov, DJ-em Robertom Šokom iz Berlina, s katerim še danes sodelujeta v okviru Balkanbeats Berlin-Paris naveze. Danes je Tagada rezident v pariškem klubu Divan du Monde, organizira tudi redne balkabeats večere v legendarnem pariškem klubu La Java, kjer je svoje dni nastopala tudi Edith Piaf. Ljudlje plešejo na njegovo glasbo v enevi, Bruslju, Berlinu, Londonu, Barceloni, na Dunaju...kmalu se odpravlja v Maroko in ZDA.

[L]http://www.myspace.com/djtagada[EL]
[L]http://www.myspace.com/harisdirtypilton[EL]
[L]http://www.myspace.com/didipoka[EL]« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz