PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 17. april 2008

11:00 - 9. Festival prostovoljstva mladih
Delavnica Prepre?evanje zasvojenosti in omam

9. Festival prostovoljstva mladih v organizaciji Slovenske filantropije poteka od 14. - 20. aprila 2008 po vsej Sloveniji, osrednji dogodek pa bo letos 17. 4. 2008 na Prešernovem trgu v Ljubljani.
.
Dopoldanske delavnice bodo potekale po različnih lokacijah po središču Ljubljane, dve od njih na lokaciji Metelkove mesta (poleg Kluba Gromka še v Menzi pri koritu)

Od 11.00 - 12.30. V Klubu Gromka bo potekala [b]delavnica Preprečevanje zasvojenosti in omam[eb] ter dobra komunikacija v izvedbi Svetovalnice Pu - svetovalnice za urejanje in preprečevanje motenj hranjenja in izvajalke preventivnih programov za preprečevanje drugih zasvojenosti in omam (več na [L]http://www.svetovalnica-PU.org[EL]).

Mogoče velja še poudariti, da vsi nastopajoči (Impro liga, Boštjan Kljun, bendi ... in osebe iz protokola) sodelujejo prostovoljno, torej za svoje nastope in vložen trud niso plačani, odpovedo pa se tudi avtorskim honorarjem!« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz