PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 7. oktober 2008

22:00 - Koncert
XVS (Moskva, Ruska federacija)

XVS, aka Xvostya, aka Lethal Krsna.
Definicija v slovarju:

xvs is a short for Xvostya.
1. surrounded by the glorious aura of the Internet Win

Samostojni glasbenik, wunderkind extraordinaire. Tisti čudni tip z dolgo čupo, iz čigar stanovanja se širijo bizarne oralne frekvence. Še sreča, da je odšel, pa čeprav samo začasno, na počitnice v Slovenijo – našim babuškam že krvavi iz naslikanih ušes, samovar pa protestno gladovno stavka. Vsaj en teden bo mir.

Družbeno odlično sprejet (vsaj med izobčenci). Uspešno je z vodko retuširal komad Nine Inch Nails v 'Russian Survivalism' ([L]http://youtube.com/watch?v=3ZsiddFrxGg[EL]), nakar je meni nič tebi nič v posmeh vsem izdal samostojni album – 'XVS – re:trospective' ([L]http://xvs.livejournal.com/108444.html[EL]), za kar mu bo internet večno hvaležen. Pripravlja novo zbirko samo navidez v celoto povezanih komadov. Pustimo se preslepiti.

Ker je predalčkanje dolgočasen šport, bomo izvedli kratke olimpijske igre: ambijentalni blues industrial na pop klasičen način z Burtonovskimi tendencami in občutnim ruskim naglasom. Še sreča, da imamo možgane, ki se jim lahko zrola ob poskusu sestavitve tega pojma v zvok.

Razbijmo stereotipe, da so vsi Rusi visokorasli blondinci z naphanimi mišicami, ki te lahko z enim frcem mezinca butnejo skozi železobetonsko steno (note to self: nehaj gledati akcijske filme).« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz