PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 23. december 2009

22:00 - Koncert
SHOESHINERS (Kranj) + BARELY MODERN (Logatec)

Tokrat v Gromki decemberski indie rock večer z novimi mladimi upi slovenske inide rock scene. Pripravite se na garažno umazane kitare, ki vam bodo rezale ušesa, vsi skupaj pa bomo pičili rock'n'roll skupaj z bendi: 
BARELY MODERN (logatec)
www.myspace.com/barelymodern
SHOESHINERS(Kranj)
http://www.myspace.com/theshoeshiners

Kranjsko skupino ShoeShiners sestavljajo štirje mladci, Grega Pošnjak (kitara, back vokal), Luka Pavlin (bas, back vokal), Anže Babič (bobni) in Jure Bežan (vokal, kitara), ki jih druži glasba, za katero sami pravijo, da človeka premakne z mesta. S klasično zasedbo (vokal, 2 kitari, bas, bobni) poskušajo ustvarjati glasbo pod vplivom skupin, kot so Arctic Monkeys, The Libertines, Mando Diao, Kings Of Leon, Yeah Yeah Yeahs...

Barely Modern ste letos lahko zasledili na Klubskem maratonu radia študent, še prej pa na Young gunz touru. Trojica mladcev iz Logatca drgne kitare kot se šoika, ritem sekcija pa poskrbi, da poslušalci uživajo  in plešejo. Zasedba  iga Petkovšek- vokal, kitara, Miha Kononenko- bas, Jan Vihar- bobni.

Po koncertu pa DJ Akt Imel z ne-ezoteričnim setom diskopanka, elektroroka, morda pa tudi česa povsem drugega, skrbi za vaše dobro počutje, naravno odpornost in fizično kondicijo.


kontakt: darci.subart@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz