PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA



sobota, 15. januar 2011

22:00 - R.A.F.A.L.
NEVER BUILT RUINS (Ger/Ch) + RISE ABOVE DEAD (I)

Glasbo švicarjev Never Built Ruins poganjajo grobi vokali in trgajoče odličnozvočne kitare in je prava ekplozivna mešanica d-beata, klasičnega hardkora ter crust'n'rolla.  Nastali so leta 2005 iz bendov Zuchanden (Ger), Cruise Missiles (Ger) in Asek (Ch). Začeli so s štirimi člani in d-beat crustom, ko pa so dodali še drugo kitaro pa so postali "rocking hardcorepunkbastard".

Diskografija:
2005: NEVER BUILT RUINS "Demo"-Tape pri Disturbance Records
2007: NEVER BUILT RUINS "Built to love" 10" različne evropske distribucije
2008: NEVER BUILT RUINS s/t Discography CD (SE-Asia Tour) pri Dratsab Records/Blood of War
2009: NEVER BUILT RUINS "Schutt und Asche" 7" pri Rinderherz/Prügelprinz Records
...in različni komadi na kompilacijah

Prihajajoči album:
2011: NEVER BUILT RUINS "12" priTwisted Chords Records

http://www.myspace.com/neverbuiltruins

 

 

Italijani Rise Above Dead so mnogo mnogo mračnejši. Igrajo metaliziran crust v temačni izvedbi post hardcora in sludge metala, za fane Amebix, Integrity, From Ashes Rise in Cursed.

http://www.myspace.com/riseabovedead
http://www.riseabovedead.com/
http://riseabovedead.blogspot.com/
video:
http://vimeo.com/16118309


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarji







MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz