PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAtorek, 29. november 2011

21:00 - Stand up komedija
VE?ER STAND UP KOMEDIJE: New material night

V mesecu novembru nas ponovno čaka večer novega materiala v klubu Gromka na Metelkovi. Ponovno nas čaka zabaven večer z pisanim naborom komikom.


Nastopili bodo:Mladen Pahovi?


Andraž Purkat
Martin Bobera
Nejc Sedej (Radio Ga Ga)
Aleš Lapajne (Radio Ga Ga)
povezuje Andrej Težak-Tešky

,Mladen je ljubiteljem stand up komedije že dobro poznan in tudi tokrat verjetno ne bo razočaral. Novinca Martin in Andraž bosta poskušala dobiti publiko na svojo stran.
Nejc Sedej, po rodu ortodoksni Idrijčan in ponosen na to da sem "Idrc", kljub temu da mojega narečja več kot pol Slovenije ne razume (seveda v Gromki ne bom govoril po Idrijsko):) Drugače pa sva z Alešom, ki je z Godoviča že od nekdaj sošolca in dobra prijatelja. Z imitacijo sva se začela ukvarjati že v gimnaziji in sicer čisto slučajno "tako za hec", ker sva oba stalno spremljala Radio Ga Ga. Nato sva v gimnazijskih letih imela nekaj nastopov znotraj gimnazije. Pred malo več kot pol leta, pa sva svoje posnetke poslala Sašotu Hribarju, ki naju je na to povabil na preizkus v živo v oddaji Radio Ga Ga. In od takrat sva ob petkih na radiu in se trudiva doprinesti k oblikovanju oddaje, čeprav imava še zmeraj status "vajenca". ?e bi se opisala z enim stavkom bi rekla: "Nisva lepa sva pa antipatična."


www.standupkomedija.com


kontakt: tin.vodopivec@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz