PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 4. februar 2012

22:00 - Koncert
THE REAL THINGS (Slo) + ROGER AND OUT (Slo)

The Real Things kljub že nekaj izkušnjam zvenijo surovo a še vedno na momente pretanjeno, do veseljaško razgibano in po novem z odstopanji v kantriaške vode. Ne ozirajo se nazaj in vedno iščejo nove možnosti za glasbeno izražanje, tako delajo vedno nove komade a na žalost je večina tega nezabeležena, saj je v odsotnosti promotorja tovrstne kulture tovrstno početje bolj samemu sebi namen. V letu 2010 so igrali na krajši turneji po Srbiji in Hrvaški in zabeležili svoj edini slovenski komad, ki je predstavljen na kompilaciji Rokeri pojejo pesnike. Sodelovali so tudi na kompilaciji posvečeni skupini The Seeds in preminulemu Sky Saxonu s komadom 'Try to understand' za založbo Slušaj najglasnije. V letu 2011 se je bendu pridružil še kitarist Peter Voljič.
http://www.myspace.com/janezjuh
http://www.myspace.com/janezjuh/blog

Roger and Out. Inventarji domačega "garažarstva" so po večletni hibernaciji zopet prebujeni in se predstavljajo v novi postavi:
Emina Frljak – bas, Igor Štupnik – kitara, Klemen Selan – bobni, Bruno Subiotto – vokal, orglice.

Sveža zasedba bo spomladi v studiu tempirala 14 novih zvočnih projektilov.

 « nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz