PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 28. november 2011

20:00 - KiborgSpužva Büking
THE NEBULAE ENSEMBLE (Slo)+ CYNICISM MANAGEMENT (Slo)

Gre se za zastonj event, brez vstopnine, brez izstopnine. Je pa možnost PROSTOVOLJNIH prispevkov (poudarjeno, ker vem, kako večinoma delujejo "prostovoljni" prispevki). Naokoli bojo postavljene škatle v katere lahko vržete kaj denarja, kakšen kondom, par rizl, vaše sanje o uspehu itd.

The Nebulae Ensemble (rock/fusion/blues) - http://www.reverbnation.com/thenebulaeensemble

Naš ansambel piči kao powertrio sceno, sestavljamo ga kitarist Vid Geršak, basist Samo Brezočnik in bobnar Rok Skoliber. Skupaj smo stari enako kot Keith Richards. Pokrivamo glasbene zvrsti na relaciji od Punka do Funka. Ko smo na odru mi,se drugim bandom v grlu naredi cmok.

Cynicism Management (progressive/rock/experimental) - http://www.reverbnation.com/cynicismmanagement

CYNICISM MANAGEMENT je domislica peščice glasbenikov, ki so svoja rosna leta pustili že krepko za sabo, vendar jim zaenkrat kljub temu ni uspelo napisati nobene svetovne uspešnice. Zato so si znova zavihali rokave in se lotili tega najnovejšega poskusa zavladati svetu.

Načrt so začeli snovati proti koncu leta 2008, zadeva pa je bila zamišljena eksperimentalno – kot "spletni literarni musical v nadaljevanjih". Zamisel je bila načeloma precej preprosta: sproti objavljati namišljen "blog", ki naj bi se, če bo šlo vse po sreči, postopno razvil v nekakšen roman. Roman naj bi bil posvečen epskim štorijam o skupini, imenovani Cynicism Management, blog pa naj bi vseboval tudi izvirne posnetke pesmi te namišljene skupine. ?e bi se zamisel prijela, bi ves dodaten material, ki bi nastal v okviru tega projekta, vključili v blog/roman, kar bi navsezadnje in v najboljšem primeru imelo za posledico celovito delo zanimivih razsežnosti in formata.

Vendar so se tega pretkanega načrta lotili ljudje, ki so v svoji najgloblji srži glasbeniki, zato najbrž ni presenetljivo, da so glasbi dali prednost pred literarnim eksperimentom. Tako se je, davno pred zaključkom romana, izoblikovala zasedba, ki je že začela nastopati v živo, kar ni bil del prvotne "strategije". Seveda bi bilo potemtakem rahlo debilno, če bi se "resnična" zasedba pretvarjala, da je "namišljena" skupina.

Maja 2011 so Cynicism Management izdali svoj prvi "otipljivi" album s posebej pesniškim naslovom Tit, septembra pa je založba AMAdea Music izdelek distribuirala tudi digitalno.

Seveda pa tudi namišljeni skupini nič ne manjka. V skladu s prvotnim načrtom se je njihova zgodba razkrivala postopno, v tedenskih epizodah na cynmanagement.blogspot.com. Vendar pa je "spletni" literarni eksperiment zaenkrat zaključen, saj se roman bliža koncu in bo v prihodnjih nekaj mesecih deležen preveč sprememb in dodelav, da bi ga še naprej objavljali sproti.

Kontakt:
http://www.facebook.com/otorinolaringolog


kontakt: evkaliptus666@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz