PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 26. januar 2012

22:00 - Safari.
SAFARI vol. 4

v apokaliptično leto 2012 nas bosta popeljala dva dobro znana vrača domače elektronske scene, Wanda & Nova deViator! N'toku, Zani in PlankTonu se bo za mešalko z electro/techno vibracijami pridružil novinec Nicus Pocus.


LiVe:
Wanda & Nova deViator (http://wndv.si)

Wanda & Nova deViator se navdušeno vklapljata na Safari s prispevkom premiksanega deviantnega fanka-fjučr-panka, elektronske demoralizacije, anti-trendovskega kvira in vedno malce posebnih elektro brejkov. Wanda je odslikava nekaterih neulovljivih silnic, ki se upirajo vkalupljenju in stranskim efektom medijskih podob, kot so nagrajenci ali pa koreografinje sodobnega plesa. Zato se manifestira kot vselej bolj surova zvočna energija. Nova deViator pa se kot vedno izmika večjim vzponom in rasti, vendar še vedno, in znova, vztraja s svojim delovanjem v ljubljansko-slovenski sceni elektronskega glasbenega pobalinstva, ki se neumorno izmika ušesom pametnjakovičev in raje udari v plesoče telo. Skratka, pobezljani elektrončkarji? Panedares.
 
    DjS:
    PlankTon (www.soundcloud.com/djplankton)
    N'toko (www.soundcloud.com/ntoko)
    Zana (www.soundcloud.com/zanacaroline)
Nicus Pokus (www.soundcloud.com/nicus-pocus)

VisualS:
Koala™(Trajna) (www.eurocrem.co.cc)

več: https://www.facebook.com/SafariKru?sk=wall


kontakt: safari.kru@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz