PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 26. september 2012

22:00 -
WARHEAD (Jap) + FUK (VB)

Za fane stare šole hc punka ni potrebno preveč opisovati ta bend;

Warhead so legendaren bend iz Kyota, čigar hardest core pankčina grmi z gramofona skoraj vsakega raw punk fanatika od začetka 90ih. Gostovali so na ogromno kompilacijah, leta 1991 jih je izdal kultni d.i.y. label Blood Sucker Records (Death Side, Gudon, Bastard, Disclose, Nightmare, DSB, ni da ni!) na "Cry of Truth" EP, skupaj z ostalimi bendi iz istega labela so postavili temelje prepoznanega japonskega hardcore/punk-burning spirits zvoka, s svojimi odbitimi live nastopi pa so postali zgodovina in danes ena od redkih relikvij te šole. Vsi prej našteti bendi skorajda niso imeli nikoli turnej izven Japonske, tako tudi Warhead - letos prvič prihajajo v Evropo, v Gromki pa bodo imeli edini koncert na ex-Yu teritoriju.
http://www.discogs.com/artist/Warhead+%287%29

F.U.K. so nastali 2006 na ruševinah kultnih panksov Chaos U.K. Prihajajo iz Bristola in tako kot se spodobi bendu iz tega mesta igrajo kaotičen cider-glue hardcore punk v stilu Chaos U.K., Disorder, Chaotic Dischord itd. Hitro, histerično, politično korektno in seveda humoristično nekorektno.
http://www.myspace.com/fuk2006


kontakt: maltretator(at)gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz