PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 18. oktober 2012

21:00 - RNKA RNKA
WHILE (BG) + TOUGH GUYS OF AMERICA (BG) + GREDOČ (Lj)

VVHILE
http://vvvhile.bandcamp.com/
VVhile sta Andrija in Stevan, prijatelja iz Beograda, ki sta na pogorišču srbskih hardkor bendov, kot so Jaibo!, Let’s Grow, Cut Self Not in 36 Daggers, ustanovila udarni dvojec VVhile. Duh 80. let, pankovska preprostost in v reverb potopljene melodije prvobitnega indie rocka so aduti tega dueta, ki ga lahko postavimo ob bok tako novodobnežem tipa No Age, kot pionirjem kot so Mission Of Burma. Pred kratkim sta na 7” vinilu izdala EP VVhile Is Vanity, ki si ga brezplačno lahko snamete na zgornji povezavi.

TOUGH GUYS OF AMERICA

http://toughguysofamerica.bandcamp.com
TGOA prav tako prihajajo iz Beograda. Kvartet s podobnimi koreninami kot VVhile se je po mladostniškem obdobju panka nekoliko upočasnil ter s kombinacijo smetane popa zadnjih 4 desetletij ustalil pri izjemno naslezljivem, takozvanem “lo-fi” pop rocku. Za fene: Vivian Girls, Real Estate, The Pains of Being Pure at Heart.

GREDOČ
http://rnkarnka.bandcamp.com/album/gredo
Gredoč je samosvoj ljubljanski kavboj, ki si je zatoščišče našel v zaklonišču FVN, z vrano na rami. Njegov unikaten in nepredvidljiv pogled na glasbo ga vodi v ustvarjanje razpoloženjskih pesmic, ki jadrajo od lahkotnosti popevke do meditativnih đemov in bizarnih a capella izletov. Konec lanskega leta je pri Rnka Rnka na kaseti izdal album Gredoč v nakladi 50 komadov. Ne zamudite, saj Gredoč nastopa izjemno redko!

KONCERT SE BO ZAČEL TOČNO!


kontakt: pcerar@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz