PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 8. maj 2013

21:30 - R.A.F.A.L.
LINK (Be) + IAMDISEASE (Slo)

Dark epic crust. Melanholična atmosfera, težke melodije, temačna besedila, hitri rifi in počasni epski vložki. To so Link: bend, ki je na sceni že od leta 1998. Poganja jih DIY duh in na mnogo načinov se trudijo, da bi ostali zvesti tem načelom. Sami si organizirajo turneje, sami tiskajo majice in snemajo svojo glasbo, česar večina bendov na žalost ne počne več. To je bend z jasno vizijo in trdnimi načeli. Zaigrajte si His Hero Is Gone in Cwill brez violine. 

http://www.facebook.com/pages/linkbelgium/235977169757704
www.linkbelgium.com

Iamdisease se zadnje mesece vrstijo na odrih. Če ste jih zamudili v Rogu na Dan žena, se le podvizajte v Gromko. Sem se vračajo po slabem letu, v katerem so pri Storm Inside Records izdali tudi svoj prvi CD. Še vedno se "dotikajo temnih strani človekove notranjosti in pošastnosti informacijske družbe, vendar njihovo sporočilo ni predaja in obup, temveč upanje v spremembe na boljše za vse." 

http://iamdisease.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/iamdisease


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz