PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 22. maj 2014

21:00 -
Slap In The Face

Nadimač so thrash metal/crossover senzacija iz Beograda, ki že 11 let ruši betonske konstrukcije in trga armature po evropskih odrih. Neverjetna hitrost, ki se včasih preliva v blast, energični starošolski riffi, divjanje po odru, mešanje ekstremnega thrasha z najbolj jezno hardkorčino in psihopatski demonski klovni na naslovnicah so njihovi statusni simboli. Njihova glasba spominja na fuzijo Cryptic Slaughter / Wehrmacht in starih hardcore/crossover hrupov kot so D.R.I., Excel, The Accüsed in Ratos de Porão, s katerimi delijo tudi DIY attitude. Do sedaj so divjaki izdali kar 11 splitov, en EP, 4 studijska albuma ter live DVD. Letos prihajajo drugič v Gromko in predstavlili bodo nov album “Nejebanježivesile”.
http://nadimac.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/NadimaC-Official-band-page-Thrashcrossover-Serbia/194589403893872
http://www.youtube.com/watch?v=NCjQbhkP0tM
http://www.youtube.com/watch?v=f-XrTL02S5o
http://www.youtube.com/watch?v=ckrVCSJm-sM

P.L.F. so leta 1999 začeli žagati grindcore pod imenom Preety Little Flower, pozneje pa skrajšali ime na P.L.F. in mu spremenili pomen v Pulverizing Lethal Force. Na bobne tolče Bryan Fajardo, bonar grind divjakov Phobia, tako da je njihova glasba karakteritzirana s konsatntim bobnarskim rafalom v kombinaciji s kitarskim klanjem . Izdali so 4 albume ter več kot 13 splitov (z Nashgul, Cyness itd.). Nezamudljiv band za vse fane grinda ala Assück, Phobia in Insect Warfare.
http://www.reverbnation.com/gulfcoastgrindcore
http://www.youtube.com/watch?v=VU6NbWN87q0&feature=youtu.be

Dead Instrument iz Københavna igrajo hitro in gresivno grindcore/powerviolence mešanico. V Gromki bodo nastopili prvič v sklopu njihove evropske turneje s P.L.F., na kateri predstavljajo zadnji EP »See Through Negative«.
http://deadinstrument.blogspot.com/

Undead iz Milana igrajo old-school thrash/speed metal v duhu zgodnjih Bay Area bandov. Leta 2011 so posneli EP “Dead...Or Not?”. 
https://www.facebook.com/Undeadthrash


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz