PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 8. januar 2014

20:00 - Večeri Društva kulturologov Kult.Co
kulturološki filmski večer #1

Vabljeni na sklop kulturoloških filmskih večerov, v organizaciji društva Kult.co, ki se bodo enkrat mesečno dogajali in predvajali v klubu Gromka na Metelkovi. Letos bomo prestopili naše pojmovanje normalnega, sprejemljivega; letos se bomo ukvarjali z NOROSTJO. 5 filmov, 5 predavateljev in mnogo norcev.

Prvi film s katerim bomo otvorili filmske večere letošnjega študijskega leta nosi naslov TOKYO! (2008) in ima kar tri režiserje: Joon-ho Bong, Leos Carax in Michel Gondry. 3 režiserji, 3 zgodbe združijo moči v preiskovanju narave tega megalomanskega mesta, katerega oblikujejo obupani prebivalci; za več pa najbolje da si ogledate trailer (http://www.youtube.com/watch? v=8TUbDzB7m5U)

Pred ogledom filma pa nam bo film osvetlila asistentka na FDV-ju, soon-to-be doktorica kulturologije: Natalija Majsova, preko predavanja z naslovom "Najti, znajti, iznajti se v metropoli (in se pri tem ne izgubiti)".

Vabljeni. Noro bo!


kontakt: eva.malovrh@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz