PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 29. marec 2014

22:00 - Sizifova buča
MOTUS (Hr) + BEER FOR BREAKFAST (Slo)

Konec hibernacije, čas je za akcijo. Legendarni zagrebški hardcore punk band Motus po 25-ih letih na sceni še ni rekel zadnje besede in ob takem jubileju je prav, da to tudi nam potrdijo.

Motus so prve demo posnetke naredili na začetku leta 1988, v času, ko v Zagrebu še ni bilo HC-punk scene. Kljub temu so bili njihovi koncerti dobro obiskani in so spodbudili nastanek sorodnih bendov (Euforija, Loše ponašanje…) Po demo prvencu Everything Is Disco But Hardcore (1988) so izdali še štiri albume: Cogito aude, Nasred puta, Razlike in Psi. Motus Vita Est (latinsko: gibanje je življenje) so v dolgih letih obstoja preživeli številne kadrovske menjave, vendar po zaslugi entuziazma frontmana Radeta Preradovića-Hogarja bend nikoli ni razpadel. Njihovo energijo lahko ponovno preverite v živo na Gromkinem odru.
http://www.motusvitaest.com/povijest.html
https://www.facebook.com/pages/Motus-Vita-Est/223157942335

 Za ogrevanje bodo poskrbeli goriški drunk punk Beer for Breakfast, ki bodo pošteno ogreli še zadnje speče bitje.
http://www.myspace.com/bfbdrunk

Po koncertu bo za Punk Fever poskrbel DJ: Bunny.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1527022970857214/?fref=ts


kontakt: total.idiots@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz