PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 4. julij 2014

20:00 - Sizifova buča
POGO NEVER ENDS FEST #7

Začetek poletja nam zopet prinaša Pogo Never Ends Fest. Festival, ki slovi po številnih vremenskih nevšečnostih je znan tudi po tem, da je v prejšnjih letih ponudil kar zajetno število punk bendov, ki segajo od Vardara pa do Triglava z vmesnimi popestritvami bendov iz Italije, Avstrije, Anglije... Letos je že sedmi Pogo po vrsti in prvi v Klubu Gromka. Klub Gromka, s punk-friendly atmosfero, ponuja idealen prostor za norenje in seveda POGO!

Dvodnevno dogajanje ponuja najmočnješi Line-Up do sedaj.

 
Final Approach
Final Approach iz Krškega so eno izmed vidnejših imen slovenske oldschool hardcore punk scene. Bend je zasnovan leta 2002 in ga sestavlja 5 prijateljev, ki jim glasba pomeni pomemben del življenja, z njo želijo promovirati DIY principe, se boriti proti občim človeškim nesmislom, pri tem pa uživati, kolikor je le mogoče.
 
Bakterije
Bakterije so punk bend iz Čakovca, ki je nastal že daljnega leta 1995. Kratkočasenje je postalo resnejše v letu 1999, ko so odigrali svoj prvi koncert in od takrat jim je uspelo oder deliti s številnimi velikani punk scene kot so U.K. Subs, The Vibrators, The Casualties, One Way System, G.B.H., KUD Idijoti, Motus. 
 
95th Division
Eksperimentalna Hardcore/Crust skupina iz Bihaća, ki je na sceno stopila leta 2012, to bo njihov prvi obisk Ljubljane in obljubljajo, poleg brezkomprimisnega šusa, tudi domače žganje.
 
Nulla Osta
Puljani, legende, dva basa, grmi grmi, kdor jih pozna ve kaj ga čaka, tisti, ki pa jih ne se pa pripravite na raztur. Bastard Music For Bastard People!!!
 
Po koncertu sledi DJ večer. DJ Bobi bo poskrbel za staro, mlado, plesno in pivsko, skratka Rock'n'Roll Ajntopf.
 
 
 

kontakt: total.idiots@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz