PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 29. januar 2014

20:00 - Ne-klubski večer
NEPERSPEKTIVNI #1

 Večer NEPERSPEKTIVNIH je ne-klubski večer. Brez (super kul) djejev, light šovov in drugih vizualizacij, dress kodov, strežbe in podobno. Je neobremenjen in žanrsko neopredeljen, za pivce, brezposelne, zaposlene, avanturiste in zdolgočasence, kdaj pa tudi za plesalce. Zgodi se lahko vse ali pa nič: kdaj si bomo pogledali kak krajši filmček, drugič igrali kako digitalno ali analogno igro, imeli javne vaje bendov, kdaj kaj sestavljali, v glavnem, kar nam in vam pade na pamet, vedno pa zraven čvekali. Torej vse, kar bi lahko počeli doma v dnevni sobi, a zakaj bi to počeli sami, če nas je lahko več :). 

 
Da bo vse teklo tako kot treba in se bomo imeli fajn, velja par osnovnih dogovorov:
 
1. NO DJS, NO MASTERS – Glasbena podlaga bo, kot playlista, za katero bo vsakič poskrbel nekdo drug. Predvajalnik je poljuben. Vzporedno emocionalno petje dobrodošlo :)
 
2. BRING YOUR OWN DR… – Ja, res je. Sam ne zdej vlačit platojev J Naj bo zmerno, za osebno porabo. Pa prosimo, da na koncu pospravite za sabo (mimogrede, recikliramo).
 
Ali
 
SELF SERVICE – Če ne prinesete svoje drinke ali vam jo zmanjka, bo na voljo samopostrežna pijača z obveznim prispevkom. Bodite fer.
 
3. FUDARA!!! – Hrana bo, veganska, en hod, dovoljene repete. Ni večerja, je bolj za čvaknit. Kuhar je lahko kdorkoli, po predhodnem dogovoru. Lonček z donacijo bo, prispevaj, če hočeš/zmoreš.
 
4. FILOZOFSKI MOMENT - Tvoje meje se končajo kjer se začnejo meje drugih. Ne bodi egotripaš, ne širi predsodkov, brez agresije. Mejmo se fajn.
 
Kaj nas torej čaka prvič?
 
Zbirat se začnemo ob 20h, nekje okoli 21h bi si pogledali polurni filmček, zaprašeno diy produkcijo:
 
'Fuck EU Tour 2004' - (Another Great Movie about Boring People Preaching Anarchy)
Posnetek iz davne turneje Aktivne propagande in Anaerobe. Osebno in zasebno, na odru in za odrom Slovenije in tujine. Da vidimo, kolk smo se postarali.
 
Glasbeni izbor tokrat prispeva gromkaš Primož, previdevamo, da bo vsak drug komad od Blitzov. 
 
Hrano pripravlja R.A.F.A.L., verjetno bo čili, ni še ziher.
 
Ne ždite doma sami, pridite ždet z nami.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz