PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 8. maj 2014

21:30 - Koncert
PAPRIKA KORPS (Heavy Reggae / Poljska)

"Če smo Paprika korps do pred par let morda še jemali kot simpatično zveneče zagrete in talentirane mladce, jih zdaj brez zadržkov smemo imeti za referenčen evropski živi dub band, s poudarkom na »živi«, saj še vedno velja, da so njihovi koncerti nadvse poživljajoča izkušnja!" (Maruša Beroncelj, 2008, RŠ)

Paprika Korps veljajo za samosvojo in inovativno zasedbo s “heavy” reggae izrazom, ki se poleg odličnih studijskih albumov vsestrastno predaja tudi svojim živim nastopom. Spričo trdega dela in koncertne hiperaktivnosti so Paprika Korps postali pomemben del evropske reggae scene, z nastopi v Sloveniji pa so si simpatični Poljaki zgradili že zavidljivo bazo navdušencev. Bend deluje od leta 1996, v tem času so posneli  sedem samostojnih albumov, izdali singlico ter sodelovali pri kompilacijah. Ker so znani po dolgih, skoraj dveurnih nastopih, bodo v Gromki nastopili sami. Poleg komadov iz zadnjega albuma '400 let' (2013) se nadejamo širšega izbora iz njihovega preteklega dela, z obvezno, že zimzeleno "Mind Explorer"!

www.paprikakorps.pl/‎
https://www.facebook.com/pages/Paprika-Korps/242075052485605

Diskografija: http://rateyourmusic.com/artist/paprika_korps

Po koncertu sledi dj program, z vami DUbDarči.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz