PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 11. maj 2014

21:00 - Stand up komedija
Tin Vodopivec, Daniel-Ryan Spaulding - IZ KANADE Z LJUBEZNIJO

Vabljeni na večer stand-up komedije, kjer vas bosta zabavala dva prekaljena mačka standupa. Tin in Daniel skupaj redno nastopata po vsej Evropi že kar nekaj let, tokrat pa bosta združila moči v Klubu Gromka, tako da nas čaka zabaven in sproščen večer smeha.

TIN VODOPIVEC
Tin Vodopivec je eno najbolj aktivnih imen slovenske stand up comedy scene. Za njim je nešteto uspešnih nastopov - tako v domovini, kot tudi v tujini - nastopal je med drugim že v Los Angelesu, Seattlu, Londonu, Parizu, Varšavi, Dunaju, Budimpešti in po celotni bivši Jugoslaviji.
V Ljubljani je otvoril stand up večer pred legendo Eddijem Izzardom, drugod drugi odpirajo večere zanj - tako dober je. Zabaval vas bo s svojim rahlo kaotičnim stilom, ki vas bo znova in znova presenetil in spravil v smeh. Tina lahko gledamo tudi kot voditelja oddaje Planet Stand-Up na Planet TV.

DANIEL-RYAN SPAULDING (Kan)
Daniel Ryan Spaulding je kanadski stand up komik, igralec in režiser, ki zadnjih nekaj let neutrudno nastopa po vsem svetu - od rodne Kanade, pa preko Skandinavije, Anglije vse do Avstralije, Singapurja in Indije. V svojih nastopih se rad dotakne politike, znanih osebnosti in smisla življenja, pa tudi zapletenosti človeških odnosov. Daniel je že stari znanec slovenskih odrov, saj redno gostuje pri nas, med drugim smo se mu lahko smejali na lanskoletnem festivalu Panč.

Kontakt: info@tinvodopivec.com
Web: www.tinvodopivec.com« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz