PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 12. oktober 2014

20:00 - Festival Mesto žensk
Simona Semenič: DRUGIČ

Simona Semenič je svoj prvi besedni solo z naslovom Jaz, žrtev. premierno predstavila v okviru trinajstega festivala Mesto žensk leta 2007. V avtobiografskem besedilu in predstavi, ki jo je sama režirala in v njej tudi nastopila, se je ukvarjala s svojimi bližnjimi srečanji s temnimi silami te in one sorte. Spregovorila je o izkušnjah z epilepsijo in zdravstvenim sistemom, z genitalnim herpesom in zdravstvenim sistemom, pa še s čim in z zdravstvenim sistemom. Predstava drugič je vsebinsko nadaljevanje prvega sola; kjer se prvi solo konča, se drugi začne. Dobesedno. »Pustite mi kaditi« – zadnja replika v predstavi Jaz, žrtev. – je prva replika v predstavi drugič. Simona se sprehodi skozi zadnja leta, v katerih se je na ta in oni način spopadala s poslabšanjem epilepsije in, neizogibno, z zdravstvenim sistemom.

Tretji in zadnji del trilogije načrtuje Simona izvesti v torek, 12. 10. 2021, v Klubu Gromka v okviru 27. edicije festivala Mesto žensk. Vljudno vabljeni tudi takrat! (Simona Semenič)

Besedilo, režija, nastop: Simona Semenič; Vizualna podoba: Barbara Kapelj Osredkar; Oblikovanje svetlobe: Andrej Petrovčič; Dramaturška in čustvena podpora: Barbara Kapelj Osredkar, Simona Hamer, Rok Vevar.

Produkcija: kd integrali društvo, Mesto žensk; V sodelovanju: Klub Gromka - AKC Metelkova.

Cena: 7 €, 5 € (dijaki, študentje, brezposelni, upokojenci, samozaposleni v kulturi, invalidi).

CELOTEN PROGRAM Mesta žensk: http://www.cityofwomen.org/sl/content/2014/timetable


kontakt: info@cityofwomen.org
« nazaj

komentarji







MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz