PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 23. september 2014

21:00 - Koncert
TWO BAGS BLUESMAN & POKERFACE PHIL (srb)

Slavko Hilvert Jovanović - glas, orglice

Filip Hilvert - električna kitara

 

Slavko Hilvert iz Požarevca v Srbiji je muzičist, čigar posebnosti sta izjemna igra na orglice (ustno harmoniko) in zelo izviren pristop k bluesovskemu gradivu. Z bluesom se Hilvert ukvarja že več ko dvajset let. Daleč so časi, ko je vodil Yugoslav Blues Band, v svoji karieri pa je nastopal po vsej Evropi, dolga leta predvsem v Nemčiji. Njegovi sodelavci so bili Abi Wallenstein, angleški kitarist Dick Bird, Joe Filisco, slavni orgličar Howard Levy, nekaj več kot dve leti pa je igral tudi z znanim, danes že pokojnim ameriškim kitaristom Chrisom Jonesom.

S sinom Filipom pogostoma - in tako tudi pri nas - nastopa kot Two Bags Bluesman & Poker Face Phil. Njun repertoar sestoji iz bluesovske klasike, pogumno pa se lotita tudi avtorskih pesmi. Tole bo njun prvi nastop v Sloveniji.

Dan zatem, v sredo ob 20. uri bo imel Hilvert v prostorih KAC na Njegoševi cesti 15 v Ljubljani še predavanje, v katerem bo spregovoril o svojih izkušnjah z drogo in o uspešnem ozdravljenju.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TNsNHEcNaVk

https://www.youtube.com/watch?v=S7TbbKVWfjE

http://www.ebranicevo.com/pozarevac/kultura/vest/2046/kad-se-kaze-bluz-misli-se-na-slavka.html

http://www.zivotizdravlje.net/2010/05/12/od-droge-do-zivota/

 

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/277935245743155/?fref=ts


kontakt: defonija@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz