PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 20. marec 2015

21:00 - R.A.F.A.L.
JILTED (It) + TRUE (Hr) + CIGLA IN D VUGLA (Srb) + SZI (Železniki)

Korenine Jilted segajo v konec 90ih let. Zaznamuje jih tradicionalni anarho treš punk/ hc crust, koktejl med Wretched, Impact in tipičnim japonskim kaotičnim hc melosom, ki jih povezujejo angažirana besedila. So eden od bendov, ki ne rine v ospredje, a drži zavidljivo kontinuiteto in tvorijo nepogrešljiv košček znotraj crust punk scene.
https://www.facebook.com/pages/Jilted/109592909160121?fref=ts
http://www.discogs.com/artist/844824-Jilted-2
 

True, ki igrajo od 2003, nam vedno znova spodnese tla pod nogami. Zdaj že uveljavljen samoborski tamburičarski crust/death metal bend nikoli ne zataji - gre za odlične precizne glasbenike, katerih muzika je pravi brutalni balzam za ušesa. Peklenska tamburica se vrača!
http://www.truerude.com/
http://truesmb.bandcamp.com
https://www.facebook.com/TRUEsmb

SZI ali v daljši različici Sirup za izkašljevanje so star crust bend, ki je obeleževal domačo punk sceno konec devetdesetih let. Če se ne motimo, je enega redkih zvočnih zapisov SZI mogoče najti na 7' splitu s požeškim bendom Sensless iz leta 1999 in 4 kratnim splitom z Igne Natura Renovatum Integra, Ataxiofilia in Infernal Disgust. Zaman boste iskali njihovo spletno stran, bend se je iz odrov poslovil pred internetno invazijo, mogoče par zadetkov na Youtubeu, med njimi posnetek iz zadnjega Krawala 2013, ko so se odločili, da se ponovno aktivirajo. Lansko zimo so bili v Gromki več kot odlični,  ne dvomimo, da bo tudi tokrat tako.
https://www.youtube.com/watch?v=PAA6Ag3_EQA

Cigla In D Vugla prihajajo iz Beograda. Preigravajo jezno hardkorčino s primesmi thrash & rock and rolla, podprto z družbeno kritičnimi besedili. Direktno,hitro in brutalno!
https://www.facebook.com/Ciglaindvugla
 

 

 


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz