PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 2. julij 2016

21:00 - R.A.F.A.L.
TØRSÖ (ZDA) + SHIV (Slo)

TØRSÖ je 3 leta star d-beat hc bend iz Kalifornije, ki trga in razbija v maniri in-your-face hc-ja s hitrostjo, ki lomi vratove. Za seboj imajo 3 izdaje z večino pesmi krajših od minute in pol. Toda hiter tempo glasbe ne pogojuje njene preprostosti - v resnici hitro napredovanje akordov in timinga naredita Torso zelo zabaven bend za poslušanje, še bolj za gledanje in circle pit je neizogiben! Skozi zvok drobilnih bobnov in hrustljavih kitar besen in hripav (dobrodošlo ženski!) vokal strupeno pljuva po današnji družbi masovne kulture: od feminizma in religije, političnih zadev in upora do veganstva in straightedge-a. Za fene Punch, HOLY, Coke Bust, Weekend Nachos, Vaccine, itd.
https://www.facebook.com/TORSO-298095147012582/
http://torsoxvx.bandcamp.com/

Začetki SHIV segajo v leto 2007. Takrat so posneli 2 demo izdaji, leto kasneje razpadli in se 2015 dvignili iz pepela z novim EP-jem. Njihov death-beat je rušilna sila. Melodičen nizko uglašen d-beat crust, ki poka zidove z osornim, nizkim kruljenjem in kriki, v tandemu s čisto zvenečimi in agresivnimi kitarami, ki letijo mimo z neizmerno silo ter težkimi bobni, ki udarjajo v prsni koš. Shiv kot tank potepta vse pred seboj. Za fene Srečka Kosovela. 
 
Po koncertu za muziko skrbi gospodič Lisko.

kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarji







POLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz