PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 10. maj 2017

20:00 - Gledališče zatiranih
Forumska predstava: Status quo na trgu dela

Sta tvoja sedanjost in prihodnost negotova? Se ti zdi, da si v zosu, preprosto nemočen_na pri tem, da bi karkoli spremenil_a? Se doma, v šoli ali med prijatelji nisi imel_a priložnosti naučiti, kako se postavit zase na delovnem mestu? Hočeš, da delodajalci_ke nehajo izkoriščat svoje delavce_ke? Čutiš, kot da nimaš nobenih pravic, zgolj dolžnosti? Meniš, da si zaradi svojega spola še dodatno podrejen_a?

 
Če so te te besede nagovorile, ne zamudi enkratnega, neponovljivega, interaktivnega in edinstvenega dogodka, na katerem se bomo ukvarjali s tematiko prekernosti in izkoriščanja na delovnem mestu. Spoznali bomo konkreten primer, zgodbo ene od sodelujočih v gledališki skupini Vse ali nič.
 
Foto - Erik Školiber
Foto - Erik Školiber
 
Produkcija: Zavod Bob, gledališka skupina Vse ali nič.
Partnerji v projektu: Kulturno umetniško društvo Transformator, Društvo kulturologov Kult.co, Pekarna Magdalenske mreže, Gimnazija Bežigrad, Slovenska filantropija.
 
Sofinancira Mestna občina Ljubljana.
 
Predstava je del programa Sredino zatiranje v Gromki Kulturno umetniškega društva Transformator, ki enkrat mesečno gled-igralcem in gled-igralkam v ogled in diskusijo ponuja predstave, filmske projekcije ali delavnice, ki se vežejo na metodo gledališča zatiranih.
 


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz