PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 9. september 2017

22:00 - Obletnica Metelkove
GROMKA CREW NA ODRU #2

Lansko edicijo metelkovskega rojstnega dne smo v Gromki praznovali z nastopi bandov, katerih člani so tudi člani gromkinega kolektiva. Bilo je divje, vroče in na splošno eden boljših dogodkov. Mnogo domačega folka v še bolj domači lokaciji in cel spekter različnih zvrsti je recept za 100,9% žur in bi se spodobilo, da to ponovimo. Tokrat z naslednjimi bandi:

Within Destruction – slam/deathcore

http://www.facebook.com/WithinDestructionSlo/

http://withindestruction.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/watch?v=06PcB-itchI

Če koga zanima, kako bo zvenela apokalipsa, je to to. Brutalni riffi z ogabno nizko uglašenimi kitarami, guturalni vokali, kjer slišimo vokalistovo črevesje in tektonski brzostrelni bobni. Za seboj imajo močan resumé odrskih izkušenj, ki ga vedno s ponosom prikažejo skozi svoje nastope.

 

Nevem Nevem – konstrukt besede & zvoka

http://www.facebook.com/nevem-nevem-321203151304984/

http://nevem-nevem.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/watch?v=KlsRzWwVM8I

Nevem, nevem se glasi odgovor, če vas kdo vpraša po zvrsti tega banda. Medžanrski konglomerat poln izkušenih glasbenikov, ki so zasidrani v različnih zvrsteh. Svojo prijetno zblojeno glasbo začinijo z uporabo ne ravno tipičnih glasbil, vizualno spremljavo in s spoken-word odštekano poezijo Dejana Kobana.

 

White Stain – melodic punkrock

http://www.facebook.com/whitestainSI/

http://whitestain.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/watch?v=LKz1vlI85NI

Melodični power trio z rahlo svojevrstnim zvokom in inovativnimi prijemi. Spevni in melodični, a vseeno ne pocukrani z agresivno hardcore ritem sekcijo in občasnimi disharmoničnimi riffi pričarajo udarno glasbo, ki se takoj zasidra v uho.

 

ĐEZM! - sludge/industrial/noise

https://youtu.be/l-82c4LvxkQ

https://youtu.be/SiZNrDtGT0I

https://youtu.be/yfAntRk3-bg

Premierni nastop novega cveta na slovenskih tleh. Sekstet, oz. dvojni power-trio, ki obljublja disharmonične tone, moreče vzdušje, hrup in ostale kul stvari. Dvojni napad digitalnih ter analognih bobnov s konstantnimi 'tribal' ritmi, pretiran kup še bolj pretirano zefektiranih kitar in odmevajoči, zasanjani vokali, ki zvenijo kot nočne more na LSDju.
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz