PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 9. december 2017

21:00 - R.A.F.A.L.
DISBAJA (Hr) + DROPTHEHAMMER (Hr) + AGREGAT (Slo)

DISBAJA - d-beat/hardcore (Hr)
D-beat hardkoraši Disbaja so vstali iz podzemlja zagrebških skvotov Klaonica in AKC Attack. Od njihovega nastanka pred dvemi leti so že izdali EP prvenec Realm of Absurd. Igrajo metalizirani 80's d-beat v stilu Axegrinder z Discharge in Varukers inspiriranimi brezkompromisnimi rifi, v živo pa so izbruh čiste energije.
https://www.facebook.com/disbaja
http://realmofdisbaja.bandcamp.com/

DROPTHEHAMMER - death/grindcore (Hr)
Puljska grind mašina je začela mleti 2014 v legendarnem Monteparadisu. Po skoraj dvoletnih menjavah članov je bend le stopil na oder in sprostil živalski val morilskega death grinda, ki melje kamen v prah - med drugim spominja na Nasum in Bolesno Grinje, s katerimi si delijo bobnarja. Julija so v samozaložbi izdali prvenec Abortus Dei. 
https://www.facebook.com/dropthehammer666/
https://dropthehammer.bandcamp.com 

AGREGAT - agregat (Slo)
Trojica iz Postojne/Rijeke + agregat. Postonjski del je aktiven v adelsberški škatli Kontejnr, Riješki pa v zdaj že razpadlem bendu Senata Fox in še kako živi založbi Sumoggu Records. Opičnjak, bolnica in totalen Odfuk! Hard core hrup so izdali v samozaložbi na split kaseti z Zabojnik. Ogled v živo na lastno odgovornost. 

 

 

kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz