PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 9. december 2017

21:00 - R.A.F.A.L.
DISBAJA (Hr) + DROPTHEHAMMER (Hr) + AGREGAT (Slo)

DISBAJA - d-beat/hardcore (Hr)
D-beat hardkoraši Disbaja so vstali iz podzemlja zagrebških skvotov Klaonica in AKC Attack. Od njihovega nastanka pred dvemi leti so že izdali EP prvenec Realm of Absurd. Igrajo metalizirani 80's d-beat v stilu Axegrinder z Discharge in Varukers inspiriranimi brezkompromisnimi rifi, v živo pa so izbruh čiste energije.
https://www.facebook.com/disbaja
http://realmofdisbaja.bandcamp.com/

DROPTHEHAMMER - death/grindcore (Hr)
Puljska grind mašina je začela mleti 2014 v legendarnem Monteparadisu. Po skoraj dvoletnih menjavah članov je bend le stopil na oder in sprostil živalski val morilskega death grinda, ki melje kamen v prah - med drugim spominja na Nasum in Bolesno Grinje, s katerimi si delijo bobnarja. Julija so v samozaložbi izdali prvenec Abortus Dei. 
https://www.facebook.com/dropthehammer666/
https://dropthehammer.bandcamp.com 

AGREGAT - agregat (Slo)
Trojica iz Postojne/Rijeke + agregat. Postonjski del je aktiven v adelsberški škatli Kontejnr, Riješki pa v zdaj že razpadlem bendu Senata Fox in še kako živi založbi Sumoggu Records. Opičnjak, bolnica in totalen Odfuk! Hard core hrup so izdali v samozaložbi na split kaseti z Zabojnik. Ogled v živo na lastno odgovornost. 

 

 

kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz