PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 22. december 2017

20:00 - Gverila Teater
BOŽIČNA ZGODBA

Ste siti vedno enih in istih božičnih filmov na naših komercialnih televizijah? Bi želeli na svojem ekranu videti še koga drugega kot Kevina in njegova dva roparja? Si želite, da za praznike ne bi bili sami doma, ampak s kulsko skupino kreativcev? Pridite! Pridite vsi z idejami ali pa brez, vsi z željo po sodelovanju ali pa voajerstvu, ki bi radi prisostvovali improviziranem soustvarjanju najbolj carskega božičnega filma do zdaj! Bo drugačen, bo nor, definitivno pa bo popolnoma nov, poln nepričakovanih dogodivščin. Prepustite se prihajajočemu božičnemu vlaku Gverila Teatra in odpotujte z njim v deželo neštetih možnosti!

Igrajo: Sara Gorše, Dan Pikalo, Jošt Jesenovec, Liza Berden, Maja Trampuš, Olivija Grafenauer, Petra Pance, Petra Ajdovec, Jošt Cafuta Maček, Luka Perpar, Timotej Turk Dermastia, Eva Štrukelj, Gaja Pretnar in gosti.

Glasba: Luka Seliškar



« nazaj

komentarji







MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz