PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 11. januar 2019

21:00 - Kvlt ov Seitan
GLISTA + ALBERTO TOMBA + TROBEC

GLISTA

Najpopularnejši boy band, ki je domačo sceno zavzel tako rekoč čez noč, nam bo predstavil svoj prvenec Death Machinery. Čeprav so si ime nadeli po neprijetnem zajedavcu, gre za skupino samih čudovitih fantov, ki so se kalili v bendih kot so Panikk, Dickless Tracy, Eruption, Sober Assault in Baka Yaro. Na odru se jim bo pridružila tudi prva violina slovenske metal scene, maestro A.K. Osebno!
https://www.facebook.com/GlistaGrindcore/
https://glista.bandcamp.com/

 

TROBEC

Zase pravijo, da prihajajo iz kraljestva Krušne peči. Njihov življenjski motto se glasi »sve tajne predajemo vatri« in upajo, da ga bodo sčasoma usvojili tudi vsi ostali. Preigravajo avtohtoni ovencore z primesmi tro-beata. Ogled ansambla je na lastno odgovornost, saj ne zagotavljajo, da bo kdo preživel.

https://www.facebook.com/Trobec/

 

ALBERTO TOMBA
Legendarni alpski smučar bi se obračal v grobu, vendar je še živ. Powerviolence z nekaj Glistami na instrumentih in prvo violino na vokalu. Obupno ali izvrstno? Težka odločitev.
https://www.facebook.com/PowerViolenceKaos/
https://sl.wikipedia.org/wiki/Alberto_Tomba

 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz