PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 20. september 2019

21:00 - R.A.F.A.L.
ASOCIAL (Swe) + JILTED (It)

ASOCIAL (Švedska)

"Raw and brutal HC combing the traditional Scandinavian approach with a solid d-beat structure. ... speed, anger and vitriolic vocals makes this a total scandicore headsmasher for fans of Anti Cimex, Crude SS, Totalitär, Mob 47, Avskum and so on." 

Asocial so sinonim za staro klasično švedsko hc šolo. Nastali so konec 80`, izdali nekaj demo kaset in dva 7`` leta 1984 in 1986, razpadli, odigrali nekaj koncertov 1997, potem pa spet zapadli v stanje mirovanja do leta 2016. Vrnitev je požela kar nekaj euforije, prvi koncerti na Švedskem so bili razprodani, tudi mi smo jih že imeli priložnost videti v živo in lahko samo potrdimo zapisu iz Obscene Extreme festivala, da so Asocial "literally smashed everything!" Aprila 2017 so v studiu Communichaos posneli devet novih skladb ter ponovno posneli skladbo "Låt Dom Inte Lura Dig" z Mattiasom Kennhedom (Medtem, Price of Silence itd.). Album “Död åt kapitalismen” je izšel pri FOAD Records ITA septembra 2017.

Pionirji švedskega hard cora prvič igrajo v Sloveniji in mi že komaj čakamo, da jih vidimo tudi na domačem odru!
https://www.facebook.com/AsocialAttack/
https://asocialattack.bandcamp.com/releases

JILTED (Italija)

Korenine JILTED segajo v konec 90ih let. Zaznamuje jih tradicionalni anarho treš punk/ hc crust, koktejl med Wretched, Impact in tipičnim japonskim kaotičnim hc melosom, ki jih povezujejo angažirana besedila. So eden od bendov, ki ne rine v ospredje, a drži zavidljivo kontinuiteto in tvorijo nepogrešljiv košček znotraj crust punk scene. 
https://www.facebook.com/pages/Jilted/109592909160121?fref=ts
http://www.discogs.com/artist/844824-Jilted-2



« nazaj

komentarji







POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz