PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 30. september 2019

21:00 - Kvlt ov Seitan
CONE FOREST (doom, Rusija) + MIROED (grindcore, Rusija)

Ponedeljek. Eni jezni, drugi obupani. Zvečer poskrbimo za obe skrajnosti.

CONE FOREST
St. Peterburški Шишкин Лес oziroma Cone Forest bodo za začetek okvultne sezone v Gromko prinesli ves hlad, temo in grozo pa tudi vso lepoto ruske tajge. Gre za peterico, ki od leta 2014 preigrava eksperimentalen, z droneom obarvan doom metal. Za seboj imajo dve uradni izdaji – leta 2015 izdani prvenec Материя in lanski album Универс. Počasni, težki riffi in melanholične melodije, rjovenje in kriki obupa.
https://www.facebook.com/shishkinydeti/ 
https://coneforest.bandcamp.com/ 

MIROED 
Grindcore mašina Miroed je prav tako aktivna od leta 2014, za seboj pa imajo en EP in en split album. Z glasbenega vidika razen distorzije in krikov obupa s Cone Forest nimajo kaj dosti skupnega, saj gre pri Miroed za nebrzdan bes, ki udarja v kratkih, hitrih komadih. Si pa benda delita kar 3 od 5 članov, zato ni nič čudnega, da se na turneje odpravljajo skupaj. Zanimiv ponedeljkov paket in obetaven začetek nove Kvlt ov Seitan sezone! Vabljeni.
https://www.facebook.com/mirniided/ 
https://miroed.bandcamp.com/« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz