PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 21. januar 2022

21:00 - R.A.F.A.L.
ODPADKI CIVILIZACIJE + GROWING RATS + GRABLE

ODPADKI CIVILIZACIJE (Ljubljana)
Legende, ki so pisale zgodbo Hardcore Ljubljana v osemdesetih. Ljubljanski Odpadki civilizacije so v različnih zasedbah igrali približno od leta 1983 do leta 1988. Veljali so za enega najbolj politično angažiranih in kritičnih slovenskih oziroma jugoslovanskih bendov. Letos spomladi so ponovno, v spremenjeni postavi, vzeli v roke inštrumente. V Gromki boom lahko slišali vse hc klasike, od Vojna smrt, Prevara in mnoge druge. Carsko!
https://www.facebook.com/odpadkicivilizacije
https://www.youtube.com/watch?v=pe9X-beuA4M&t=221s

GRABLE (Trbovlje)
Tupa tupa pank, ki poje v pristni trboveljščini in nadaljuje tradicijo posavljskega panka. Ekipa, ki pograbi kot se spodobi.
https://www.facebook.com/Grable-364401793754438/?fref=ts
http://grable.bandcamp.com/

GROWING RATS (Krško)
This Is Krško Not LA!! Že od leta 2004 jih zaznamujejo energični nastopi - igrajo divji hc punk, ki bi ga lahko opisali kot mešanico bostonskega sXe hardcora iz 80ih, kot so Jerry’s Kids in SS Decontrol ter jugo hc-ja iz 90ih, kot so Razlog Za, Aktivna Propaganda, FxPxOx. Septembra letos so izdali tretji album Broken City.
https://www.facebook.com/Growing-Rats-505570112820303/
https://growingrats.bandcamp.com/

 

***

 

Na prizorišču velja PCT pogoj in priporočila NIJZ.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz