PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 3. september 2022

20:00 - Koncert
WASTE OF TIME: LSDS, MASAŽ, PAY FOR SOUP + afterparty (Nikson, NoKiltr, Male Ponco, Dansky)

 Timeline:

 
20.00 Door & warmup Dansky
 
21.00 Pay for soup
 
22.00 Masaž
 
23.00 LSDS 
 
00.00-05.00 after Nikson, NoKiltr, male ponco
 

Masaž so groovy, sočno, sončno fonki (pretežno) ljubljanska četverica. Zasedbo sestavljajo Aleks Cavazza, Sinja Smokvina, Timotej Poznič in Maks Rozman. Do zdaj so med drugim groovali tudi na odrih Kina Šiške, Gale Hale, Lenta in na velikem odru na Kongresnem trgu, kjer so junija 2021 osvojili naslov zmagovalcev 8. sezone Špil lige. Letos so eni izmed klubskih maratoncev 2022, v organizaciji Radia Študent.
 
Pay for soup je mlada glasbena skupina iz Ljubljane, ustanovljena 2022. Fantje prihajajo iz raznolikih glasbenih ozadji, svoji strast do glasbe pa združujejo v nenavadnem in drznem mixu rocka, funka, jazza, popa, hiphopa in tudi housa. V pričakovanju na debtitanski album Bathouse, jih lahko prvič slišimo na odru Gromke.
 
LSDS Collective so moderna glasbena stranka hip/hop in electronic producentov, reperjev in vizualnih ustvarjalcev. So eni izmed klubskih maratoncev Radia Študent 2022 in se gibajo v vodah eksperimentalnega in underground hiphopa. Razprodali so že channel zero na eventu Waste of oxygen. V okviru LSDSa ustvarjajo Male Ponco, Dansky, NoKiltr, Minnite, Taurus, Jonatan Hudnik, Miha Rajterič in Makar Mitrović.
 
Poleg LSDS-ovcev Danskya, Male Poncota in NoKiltrja, ki je vrtel tudi že na afterpartyu Radia Študent, se bo afterici pridružil Nikson. Nikson je hiphop producent in DJ, ki je že sodeloval z glasbeniki kot so Matter. Pod založbo rxtx je izdal album LFO-UFO in je dvakratni zmagovalec beatmaking tekmovanja 7tobeat.
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz