PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 8. april 2023

20:00 - Kvlt ov Seitan
THRASHIN` TRIS I - EXORCIZPHOBIA + LINTVER + NIGHT CRAWLER

EXORCIZPHOBIA
 
Češki kvartet je leta 2005 začel v garaži preigravati klasike svojih najljubših bandov. 3 albume, 2 EP-ja in več split izdaj kasneje se kot neustavljiva thrash metal mašina prvič ustavijo v Ljubljani. Ostri riffi, udarna in neustrašna ritem sekcija in jezen vokal, ki se ne boji melodij. Za fane bay area thrasha bo tole koncert, ki ga ne gre zamuditi.
 
LINTVER
Kdor spremlja domačo metal sceno, se je brez dvoma z Lintver že srečal. Gre za eno najboljših domačih thrash metal skupin, v Gromki pa nam bodo tokrat predstavili svoj tretji album, odlični The Worst is Yet to Come, ki so ga izdali lansko leto. V živo je bend totalna sila uničenja, ki poslušalca preprosto ne izpusti. Mosh.
 
NIGHT CRAWLER
Mlada thrash/death zasedba iz Ljubljane svojo pot šele začenja. Nas so navdušili pred kratkim, kjer so v Kranju ogrevali publiko prav pred nastopom Lintver. S studijskimi posnetki se zasedba še ne more pohvaliti, ampak verjamemo, da nas kmalu presenetijo vsaj z zbirko demo posnetkov. Nas so, kot rečeno, v živo že navdušili – vas pa lahko prav na tokratnem dogodku.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz