PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 1. oktober 2023

20:00 - R.A.F.A.L. & Kvlt ov Seitan
ISKANDR (NZ) + WITCHING (ZDA)

 ISKANDR – black metal / doom, NL
Projekt multiinstrumentalista in vokalista Omarja K. (Turia, Solar Temple), ki ga dopolnjuje tolkalist M. Koops (Fluisteraars, Solar Temple), na aktualnem albumu Spiritus Sylvestris odstopa od svojih korenin in nam ponuja nekakšen psihedeličen doom s primesmi black metala in industrial glasbe. Na albumu se tako brez težav srečata vojaški marš zgodnjih Laibach in melodika Dead Can Dance. In deluje. Obskurna poganska glasba iz nizozemskih katakomb.
https://iskandr.bandcamp.com/

 
WITCHING – sluge / blackened doom metal, USA
Ameriški blackened sludge z dobro mero doom vpliva. V svoj miks pa brez sramu navržejo še marsikaj. Tokrat se bodo prvič v živo predstavili evropski publiki. Predstavili nam bodo predvsem prihajajoči album Incendium, ki je napovedan za 27. oktober, zagotovo pa ne bodo na račun prišli tudi ljubitelji samonaslovljenega debitatanskega Epja in odličnega albuma Vernal izpred nekaj let.
https://witching.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/witchingband
https://www.instagram.com/witching_philly/


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz