PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA





─Źetrtek, 5. maj 2005

22:00 - R.A.F.A.L.
JUGGLING JUGULARS (pank, Finska) + SIRUP ZA IZKAŐLJEVANJE(hc/crust, SLO)

Ta melodi─Źen pank bend odlikujejo odli─Źna, ostra politi─Źna besedila, ki se na zadnjem albumu posve─Źaju strašansko svobodni evropski trdnjavi in njenim novim koncentracijskim taboriš─Źem - centrom za odstranjevanje tujcev.

Za─Źetki Juggling Jugulars se┼żejo dale─Ź v leto 1989. Peterica is Vasse (Finska) je ┼że leto dni zatem izdala prvo malo ploš─Źo, ki so ji do lani izdanega albuma "Nothing's Finished" (pri zalo┼żbi Trujaca Fala) sledile mnoge samostojne izdaje in sodelovanja. V teh 16-ih letih je prišlo v bendu do malo zamenjav - nazadnje se je marca 2000 Juggling Jugulars pridru┼żila nova pevka Arja.

Diskografija:
RADICALS OF TODAY 7" EP 1990
GUN IN MY HEART 7" EP 1991
BEHIND THE SMILE / JUGGLING JUGULARS 7" split-EP 1992
MY DREAM 7" EP 1992
... FOR HUMANITY (early 90's) mini-cd 1994
... SO FUCKING FED UP! MC 1995
... FOR HUMANITY (early 90's) 12" mini-LP 1996
POSITIVELY FED UP mini-CD 1996
NEW TOYS mini-cd 1997
ENOUGH / JUGGLING JUGULARS 7" split-EP 1997
MACHINE GUN ETIQUETTE / JUGGLING JUGULARS 10" split-LP 1997
SANCTUS IUDA / JUGGLING JUGULARS Live-Tape 1997
ANGER OF BACTERIAS / JUGGLING JUGULARS 7" Split-EP 1998
INFEKCJA / JUGGLING JUGULARS split-MC 1998
CAN YOU EXPLAIN? mini-cd in 7'' EP 1998
SKELETONS IN THE CLOSET 7" EP 1999
PROPAGANDA IMMUNITY LP/CD/MC 2001
JUGGLING JUGULARS / INNER CONFLICT split-EP 2002
NOTHING'S FINISHED LP/CD/MC 2004

Pred izidom je tudi kompilacija proti seksizmu in mizoginiji, ki jo na štirih 7'' pripravlja francoska zalo┼żba Stonehenge. Na njej poleg Juggling Jugulars sodelujejo še: Ballast (Kanada), Signal Lost (ZDA), Criatura (Španija), Abductee S.D. (Švedska), Schifosi (Avstralija), Slowa We Krwi (Poljska), No Rest (Brazilija) in La Fraction (Francija).



« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi ve─Ź... ]




layout:vax - 2008 - code:primz