PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 18. maj 2005

20:00 -
OTVORITEV MALE ŐOLE

Mala Šola je projekt pri katerem je sodelovalo veliko ljudi. Je atrijski prostor, ki ga je s pomo─Źjo Axt und Kelle postavil kolektiv Gromke. Ime je prostor dobil po stavbi Šola, ki je stala na istem dvoriš─Źu in bila porušena.
Kolektiv Gromki nama je zaupal poslikavo sten in ureditev ambienta. Stenska slika z delovnim naslovom »Akvarij« je postala skupni prakti─Źni del diplomske naloge, ki sva jo pod mentorstvom Tanje Mastnak, Marka Butine in Igorja Reharja opravila na Visoki strokovni šoli slikarstva v Ljubljani.
Pri celotni ureditvi prostora pa so nama pomagali; Tes, ki je izdelal lu─Źko, Samo pri osvetljavi celotnega prostora, Danko, pri zidarskih delih, ter kolektiv Gromke.

?eprav program na otvoritvi še ni dokon─Źno dolo─Źen bo DJ Beno sigurno vrtel jazzrock, Renata pa priredila fireshow, nastopa-(jo) pa tudi Kraški solist-(i).Tina Dr─Źar in Bine Skrt pa še Boris« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi ve─Ź... ]
layout:vax - 2008 - code:primz