PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 28. september 2005

22:00 - Hripav glas
JULITH KRISHUN (D) + SALVATION IS NEAR (Lj/Vrhnika) + KILLING OPTION (Celje)

Julith Krishun so nastali leta 2000, ko so se Paul, Kay, Jorg in Melanie odločili zapustiti svoje stare punk-rock bende in narediti nekaj drugačnega. Sledile so manj?e spremembe v zasedbi, in tako so leta 2002 izdali svoj prvi demo posnetek. Leta 2003 so imeli planirano turnejo po Balkanu, vendar jih je v zadnjem trenutku zapustil bobnar in niso ga mogli nadomestiti. Namesto tega so se odločili posneti 7-palčno plo?čo, lansko leto pa so izdali ?e split LP z Anakusis.

Julith Krishun preigravajo umazan, agresiven, metaliziran hardcore z intenzivnimi melodičnimi deli, divjimi kitarami ter dvema vokaloma in ?e najbolj spominjajo na Converge. Igrali so ?e z bendi kot so Undying, Walls of Jericho, Purification, Endstand, Manifesto Jukebox, Yage, Avery, Deadlock, Heaven shall Burn, Against me, Zann, A Traitor Like Judas, Absidia, Summer League in mnogimi drugimi.

Prilo?nost smo jih imeli videti lansko leto v Gromki, letos pa se vračajo!

Salvation is Near in Killing Option sta dve svezi slovenski metal core zasedbi.« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz