PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 27. marec 2006

22:00 - Twotonebinas
K-MOB (ska, Nemcija)

Skupina K-Mob, ki jo sestavlja šest fantov in dekle se trenutno nahaja na turneji v okviru katere nas bo v ponedeljek 27.3. prvič obiskala tudi v Sloveniji, natančneje v Klubu Gromka. Mnogi pravijo, da imajo skupine z ženskim vokalom majhno prednost pred ostalimi, tisti ki pa so videli K-Mob v živo na odru pa so v to tudi prepričani.

K-Mob prihajajo iz Hamburga, preigravajo melodičen rocksteady, reggae in ska. Poleg običajnega inštrumentarija ki obsega tenor in alt saksofon, pozavno, klaviature, bas, kitaro in bobne pa je v ospredju njihove glasbe predvsem Naimin vokal. ?eprav skupina nima ravno dolge zgodovine, so koncertno zelo aktivni. V kratkem so namreč obiskali več kot dvesto odrov in si s tem poleg pozornosti obiskovalcev koncertov prigarali tudi pozornost založbe Groover oziroma njihove mlajše sestre Elmo Records. Ta skrbi predvsem, za mlada in perspektivna imena. Dobro uho za mlade talente potrjujejo tudi imena veličine Dr. Ring-Ding & the Senior Allstars in ni dvoma, da ne bi tudi septet iz Hamburga šel po njihovih stopinjah.

Leta 2004 so K-Mob v samozaložbi izdali svojo prvo malo ploščo in že z njo poželi veliko zanimanja. Konec lanskega so v svoj katalog dodali še prvenec, tokrat že za Elmo Records, ki nam ga bodo predstavili v ponedeljek v Klubu Gromka.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz