PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAponedeljek, 27. marec 2006

22:00 - Twotonebinas
K-MOB (ska, Nemcija)

Skupina K-Mob, ki jo sestavlja šest fantov in dekle se trenutno nahaja na turneji v okviru katere nas bo v ponedeljek 27.3. prvič obiskala tudi v Sloveniji, natančneje v Klubu Gromka. Mnogi pravijo, da imajo skupine z ženskim vokalom majhno prednost pred ostalimi, tisti ki pa so videli K-Mob v živo na odru pa so v to tudi prepričani.

K-Mob prihajajo iz Hamburga, preigravajo melodičen rocksteady, reggae in ska. Poleg običajnega inštrumentarija ki obsega tenor in alt saksofon, pozavno, klaviature, bas, kitaro in bobne pa je v ospredju njihove glasbe predvsem Naimin vokal. ?eprav skupina nima ravno dolge zgodovine, so koncertno zelo aktivni. V kratkem so namreč obiskali več kot dvesto odrov in si s tem poleg pozornosti obiskovalcev koncertov prigarali tudi pozornost založbe Groover oziroma njihove mlajše sestre Elmo Records. Ta skrbi predvsem, za mlada in perspektivna imena. Dobro uho za mlade talente potrjujejo tudi imena veličine Dr. Ring-Ding & the Senior Allstars in ni dvoma, da ne bi tudi septet iz Hamburga šel po njihovih stopinjah.

Leta 2004 so K-Mob v samozaložbi izdali svojo prvo malo ploščo in že z njo poželi veliko zanimanja. Konec lanskega so v svoj katalog dodali še prvenec, tokrat že za Elmo Records, ki nam ga bodo predstavili v ponedeljek v Klubu Gromka.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz