PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 9. oktober 2007

22:00 - Twotonebinas
EASTERN STANDARD TIME (ska, ZDA)

Skanksterska jesen v Gromki se nadaljuje. Po odličnih Rotterdam ska jazz foundation, nas bodo sedaj obiskali se Eastern standard time iz Washington DC-ja.

Ko se zberejo glasbeniki iz jazz in reggae scene, se iz tega seveda lahko izcimi nekaj zelo dobrega, sploh kadar se držijo recepta originalnega jamajškega skaja in dodajo še zajeten ščepec soula, duba, rocksteadyja in calypsa. Tako nekako so naredili Eastern Standard Time, ki svoj recept uspešno uprorabljajo že več kot desetletje. Ve tem času so neštetokrat prekoncertirali domačo Ameriko, se kdaj pa kdaj zapeljali čez mejo v Kanado in prišli celo do Evrope in Rusije. Številni albumi so ponesli glas o njih tudi v kotičke, kjer še niso bili, ter jih po besedah Washington posta označili za enega najboljših bendov ameriške prestolnice.

Svojo kvaliteto in moč odigrati in napraviti dober koncert so večkrat pokazali tudi že v Sloveniji. Tokrat pa lahko Eastern standard time prvič vidite tudi v Ljubljani, v Klubu Gromka, 9.10.2007.

Predprodaja kart na twotonebinas@yahoo.com

easternstandardtime.com

Ogled videospotov:

http://www.youtube.com/watch?v=3DE1X3Lq3NY
http://www.youtube.com/watch?v=ZQxiCHuEXx4
http://www.youtube.com/watch?v=JceRgtSADaYhttp://www.youtube.com/watch?v=3DE1X3Lq3NY


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz