PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 30. oktober 2007

22:00 - Zeleno-Rdeče-Rumeno
I-TAL ENERGY SOUND, warm up: Ohoroho, Cuna in Rakka

V Slovenijo prihajata dva kolektiva švicarskih DJ-ev in dobrih prijateljev, ki so si domovanje uredili v širšem predmestju Zuricha, kjer živijo v hiši, ki premore kar tri sound systeme. Tudi kolekcija plošč, ki jih najdemo po celi hiši, dvigne obrv marsikateremu kolektorju vinilov. Fantje so v celoti predani glasbi in grafičnemu ustvarjanju, saj se (vsaj nekateri med njimi) udejstvujejo v izdelavi flyerjev, plakatov, CD ovitkov, itd.

I-TAL ENERGY SOUND se je v Sloveniji že predstavil (Samo-Reggae-Stan in Riversplash 2007), v Ljubljani pa bo tokrat nastopil prvič. Njihov glasbeni okus temelji na pristnem jamajškem reggaeju. So ponosni lastniki nekaj-deset dub plateov, v katerih ne najdemo besed, ki so prepogoste v današnjih reggae dub-ih. Prevečkrat slišane fraze, kot so: »kill a sound«, »murder dem« in podobne I-Tal Energy nadomestijo z besedili o enotnosti, ljubezni in miru. Prav zato so I-Tal Energy na prenatrpani švicarski sound system sceni postali prepoznavni in unikatni.

Večer v Klubu Gromka bo začinjen z digitalnim reggae zvokom, ki bo rdeča nit vrhunca večera. Selector KONE bo predstavil malenkost zapostavljeno vejo reggae glasbe, ki za tipične slovenske reggae žure ni najbolj značilna. Pred njim pa bodo publiko ogrevali Ohoroho, Cuna in Rakka.


Vse prošnje za morebitne akreditacije sprejemamo na mrenar@gmail.com in matej.ve@gmail.com. Za vsa ostala vprašanja pa lahko pokličete 041/236-946, Rok Gorjan« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz