PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 9. september 2008

21:00 - R.A.F.A.L.
UNHOLY GRAVE (J) + AGENTS OF ABHORRENCE (Avstralija) + POTOP (Makedonija)Avstralci [b]Agents of Abhorrence[eb] igrajo grindcore, ki seka skozi možgane s kirurško natančnostjo. Neubrana kitara nad dinamičnimi bobni in intenziven vokal naredijo popolno strupeno mešanico.
Do sedaj so na založbi Missing Link izdali 9" in split 7" z Iron Lung, ki smo jih v Gromki gledali davnega leta 2005, 12" Character Dissection na Crucificados Pelo Sistema in nov cd na 625 records.

[L]http://www.myspace.com/agentsofabhorrence[EL]

[b]Potop[eb] iz Makedonije pa so popolno nasprotje AoA. Negativne kitare, tektonske vibracije in sadistični vokali. Bad music for bad people. V bližnji prihodnosti bodo izdali split 12" z Burmese v koprodukciji Fuck Yoga records in Crucificados Pelo Sistema.

[L]http://www.myspace.com/kedaegaolo[EL]

Višek večera pa bodo mincecorovci [b]Unholy Grave[eb] iz Japonske. Fantje so veterani grindcore scene, ušesa parajo že od leta 1993 in imajo za sabo izdanih ogromno splitov z najrazličnejšimi bendi iz celega sveta. Besedila so posvečena političnim in socialnim tematikam, muzika pa je čisti pravi surov grindcore. Pomislite na Agathocles, AssA1ck, Phobia in Magrudergrind.

[L]http://www.myspace.com/35622562[EL]


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz