PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 20. januar 2009

22:00 - Koncert
KARAVANA ILUZIJ / ILLUSION CARAVAN

Karavana iluzij/Illusion Caravan je glasbeno popotovanje skozi slike, spomine in občutke. Gre za skupino mladih glasbenikov in glasbenic, ki prihajajo iz različnih etničnih in kulturnih okolij. Združila jih je potreba po izražanju in raziskovanju lastnih glasbenih in osebnih izkušenj. Skozi glasbo in skupinsko energijo njihovega energičnega in presenetljivo zrelega nastopa lahko slišimo in začutimo elemente swinga, sambe, bossa nove in funka, združenih z ritmi vzhodnega Balkana, od koder prihaja avtorica glasbe in gonilna sila skupine, kitaristka Jelena Milojevi?.

Postava: Jelena Milojevi? - kitara (Slovenija, Srbija), Brigita Marko - vokal (Slovenija), Petra Onderufova - violina, čelo (Slovaška), Aleksander Kuzmič - akustična kitara, vokal (Slovenija), Damir Vintar - bas kitara (Slovenja), ?or?e Jeremi? - bobni (Srbija), Marko Sikirica - tolkala (Slovenija), gosti: iga Šercer - tolkala (Slovenija) in Jan Tomšič - bansuri (Slovenija)

http://www.myspace.com/karavanailuzij 


kontakt: jasna.babic@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz