PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 19. marec 2009

21:00 - Klubski večer
EXPECT RESISTANCE

Vabimo vas, da se udeležite žura upora, ki  predstavlja še eno situacijo, v kateri bomo gradili nove skupnosti, nove upore in razvijali duh solidarnosti in povezovanja.

Za glasbo bo skrbela ekipa DJ Molotov, ki bo vrtela komade iz široke palete družbeno angažirane in neodvisno sproducirane glasbe; glasbe, ki spodbuja družbeno kritičnost, predstavlja alternativo in gradi kulturo upora. Ker želimo, da tudi vi sodelujete na dogodku, vas vabimo, da s seboj prinesete tudi svojo glasbo in jo predlagate za program večera. Glasbi bodo vsebinsko podlago dale tudi video projekcijami različnih socialnih bojev.
Na dogodku bo predstavljena neodvisna produkcija nekaterih aktivističnih skupin, ki jo bo mogoče na mizi z distribucijo tudi kupiti. Dogodek bo tudi priložnost, da v sproščenem ozračju spoznate projekte teh skupin in/ali da predstavite svoje.
Vzporedno bo potekal tudi projekt Freešop, ki predstavlja svobodno in brezplačno izmenjavo oblačil in obutve. Vabimo vas, da prinesete tisto, kar ne potrebujete in odnesete tisto, kar potrebujete.
Za hrano bo skrebela ekipa Ninja Schweine, ki bo v ?rni kuhinji pripravljala veganske specialitete.

Prispevek: 2 EUR

BODITE TAM, PODPRITE LOKALNO SCENO!
--
a-infoshop.blogspot.com
 « nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz