PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 21. november 2009

22:00 - Koncert
DISCO'N'ACTION (rockotronic, Reka, Hr)

?e pričakujete bend, ki bo preigraval zlizane disco priredbe, se motite. ?e pričakujete bend, ki se bo posluževal preverjenih disco funk ritmov ter zraven malce popeval, se motite. In če pričakujete, da je to še eden od bendov, od katerega nimate kaj pričakovati, se popolnoma motite. A če pričakujete nepričakovano, potem  -  dobrodošli na garažno –trance eksplozijo DNA.

Rock-disco-trance skupina Disco'n'Action aka DNA karakterizira spoj rock tradicije z sodobnimi elektronskimi smernicami kot sta trance in novi industrial. Zvenijo kot mešanica The Young Guns, techno-rock obdobja Primal Scream, Ministry, zraven pa še malo Chemical Brothers, punka, metala, rocka, electro-industriala in raznih eksperimentov… Poseben vtis naredi njihov zvok in veščina njihovega igranja. Vse skladbe so plesne, nasičene s finimi elektronsko/techno vložki, brez vokala. Ves čas držijo plesni ritem, brez psihadelčnih vpadov. So močni plesni rock-romantiki, ki poslušalstvo držijo v uro in pol dolgi plesni idlili. Z glasbeno manijo so štartali iz rodne Reke, osvojili najprej Istro in nato celo Hrvaško, že dobili prve oboževalce v Sloveniji, tokrat pa se prvič predstavljajo v Ljubljani.

www.myspace.com/disconaction

Disco 'n' Action trenutno pripravlja prvi album, ki bo izšel v obliki live DVD-ja. Album bo vseboval material, posnet leta 2007 na odličnem koncertu v Stereo Dvorani v Reki.


Pred in po koncertu bo vzdušje ohranjal DJ MIXXLE -vibe department (d'n'b, http://www.vibe.si).

 

V sodelovanju s KUD SubArt.


kontakt: jasna.babic@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz